Peugeot 407: Automatisch dimmende binnenspiegel

Bouwjaar: 2005

Beste mensen,

Even een rare vraag. Een klant van mij heeft een 407 zonder automatisch dimmende binnenspiegel, nu zou hij heel graag wel zo'n ding in de auto willen hebben. Ik heb hem een achteraf te monteren versie via de automaterialenzaak aangeboden, maar deze wilde hij niet. Zou of is het mogelijk via het magazijn de orginele spiegel uit de XS of de XT Pack versie te bestellen (8149ST = E 141.09 ex.btw) en deze aan tesluiten op de sigarettenaansteker ??

Enting

Geplaatst door Enting (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 407? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

hallo...


lijkt mij niet! via de sigarettenaansteker, de bedoeling is dat hij dimt bij schemer of dan bij avond. (overdag moet ie mooi helder blijven)

indien mogelijk ? orgineel aansluiten..

paul,

harry4203 (500) PRO, 18 jaar geleden

de originele spiegel heeft 3 aansl waarvan uiteraard een plus en een min, en 1 draad die naar de bsi gaat. ik ben echter bang dat ook al zou je de spiegel op de bsi aansluiten deze niet gaat werken aangezien de spiegel volgens mij bij een standaard optiepakket hoort, waarbij er ook een andere bsi in de auto zit.

30631 (0), 18 jaar geleden

ik heb er een aangesloten in een auto zonder multiplex, geeft geen problemen en werkt goed.

Enting (0) PRO, 18 jaar geleden

Bedankt voor jullie reakties, denk overigens dat ik er niet aan begin een gokje van 150 euri's, lijkt mij net iets te gek.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 407 of stel zelf een nieuwe vraag.