Peugeot 206: achterklep gaat niet meer open 206cc

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Ik heb een probleem met de klep.
het slot achterop werkt niet, en via de afstandbediening ook niet.
bij de garage hebben ze hem open gehad door de cabrio kap open te doen,
Ver volgens hebben ze het draadje los gemaakt naar het schakelpunt zodat het slot weer werkten
maar nu liggen er 2 banden achterin en hebben ze dat draadje perongeluk weer vast gemaakt bij het aansluiten van de strip letlichtjes.
maar nu kan mijn klep dus niet meer open via slot en cabrio kap omdat die bescherm hoes/klep niet open is inde kofferbak.

is hier een foefje voor om de klep weer open te krijgen?

Ariel

Geplaatst door Ariel (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

jan5047 (0) PRO, 10 jaar geleden

Slot uitboren is een oplossing

hans4074 (0) PRO, 10 jaar geleden

Draadje? Bedoel je het stangetje tussen slot-knop aan de buitenzijde op de achterklep, en slotmechanisme? Wat gebeurd er als je met de sleutel het slotje op de A.klep bedient?

oldtimer (0) PRO, 10 jaar geleden

Ik denk dat hij het stangetje bedoeld tussen het slotbedieningsmotortje en het slot, bekend is dat die bedieningsmotortjes wel eens vast gaan zitten,proberen het slot elektrisch open te maken gaat niet omdat dat niet is aangesloten.
Voorzichtig op de buitenkant terhoogte van waar het slotmotorje zit met de vuist wat trilling veroorzaken waardoor het slotmotorje wat minder weerstand bied en ondertussen met de sleutel voorzichtig proberen toch het slot te draaien.Zou misschien kunnen helpen.

wkhoek (0) PRO, 10 jaar geleden

1 x meegemaakt, toen uiteindelijk linker achterlicht unit 'laten sneuvelen' en daarlangs met wat geduld de klep los kunnen halen.

hans4074 (0) PRO, 10 jaar geleden

Zat ik ook aan te denken, maar dan met de bedoeling om het schakelaartje in het linker steuntje van/voor de hoes in te kunnen drukken zodat het dak te openen is. Wel uitkijken ivm de lading in de kofferbak.

oldtimer (0) PRO, 10 jaar geleden

zaten die knooppunten van dat slotmotortje niet onder de zitting van de achterbank ?? Ik kan dat niet meer zien want met het ingaan van mijn pensioen is ook mijn d nummer vervallen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum