Peugeot 605: Achterruitverwarming

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 SLI

Lezers,
Bij mijn peugeot 605 2.0 SLI van 1995 (het laatste model) werkt de achterruitverwarming niet meer, als je in het dashbord de knop indrukt gaat wel een controlelampje branden en daarmee stopt het. Nu wil ik e.e.a. doormeten, doch waar vindt ik de contacten van de ruitverwarming? Achter de "zijkappen" welke aan de zijkanten van de hoedenplank geplaats zijn zit niets. Het is te simpel om te zeggen "ik gooi er een nieuwe ruit in", want ik weet niet eens of het de ruit wel is.

Graag hoor ik e.e.a. van jullie.
Gr.,

Willem

vulcanrider

Geplaatst door vulcanrider (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 605? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Dav-E (0), 17 jaar geleden

Normaal zitten er op de ruit aan weerszijde (links en rechts) een zwarte fiche, welke verbonden is met de 'geleiders' op de ruit zelf. Als je die 2 fiches even verwijderd, kan je met je voltmeter even op deze 2 fiches meten. Schakel je achterruitverwarming in, en meet. Normaal krijg je dan 12V als het goed is. Krijg je dit niet, dan is je zekering misschien stuk, even nakijken dus!

vulcanrider (0), 17 jaar geleden

Oke, ga dus nogmaals de zijkappen loskoppelen en de fiches zoeken. wordt vervolgd.

Fritschy (0), 17 jaar geleden

Ik heb gekeken in mijn handplaatswerkboek, en daarin staat dat de aansluiting voor de achteruitverwarming aan de bestuurderskant zit. Dus vanvooraf de auto aan de rechterkant. Dit inderdaad achter een zijkap.

vulcanrider (0), 17 jaar geleden

Dave & Toine,

Ik heb de kappen, voor de zekerheid beide, eraf gehaald en wat zie ik geen aansluitingen!! Wel zie achter de kappen het plaatwerk, met daar een aantal gaten. Ook krijg ik rechts een kabelboom achter het plaatwerk lopen en die verdwijnt naar beneden c.q. naar achteren toe. Ik kan daar dan ook niet goed bij. Al met al kom ik nu niet verder. Graag nog wat ideen.
Gr.
Willem

Dav-E (0), 17 jaar geleden

Wat ook zou kunnen, is dat de aanvoerdraden voor de spanning lopen onder de bekleding van je 'hoedenplank'.
Dus ff die 'hoedenplank' verwijderen, en kijken of je daar wat terugvind. Je zekeringen ook al nagekeken?

Succes!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 605 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum