Peugeot 605 Forum

Zoek & filter binnen 220.230 topics
156 topics gevonden | Pagina 1 van 7

Peugeot 605

De Peugeot 605 was een luxueuze middenklasseauto die werd geproduceerd door het Franse automerk Peugeot van 1989 tot 1999. Het model was beschikbaar als sedan en werd gezien als een verfijnd en elegant alternatief voor de traditionele middenklasseauto's van die tijd.

De 605 was uitgerust met een scala aan benzine- en dieselmotoren, waaronder een 2,0-liter en een 3,0-liter motor. Het interieur was bekleed met hoogwaardige materialen, zoals leder en hout, en was voorzien van moderne technologieën, zoals airconditioning, een navigatiesysteem en een premium audio-installatie. Bovendien was de 605 voorzien van een gevoelige stuurinrichting en goede wegligging, die het rijden comfortabel maakte.

De Peugeot 605 werd gewaardeerd om zijn stijlvolle uiterlijk en hoogwaardige afwerking en was een populaire keuze onder klanten die op zoek waren naar een verfijnde en comfortabele auto. Hoewel het model niet langer in productie is, blijft het een geliefd model onder Peugeot-liefhebbers en wordt het nog steeds gebruikt als dagelijks vervoermiddel. Het is ook nog steeds mogelijk om onderdelen en accessoires te vinden voor het onderhoud en de reparatie van de 605.