Peugeot 406 Forum

Zoek & filter binnen 220.231 topics
2.638 topics gevonden | Pagina 1 van 106

Peugeot 406

De Peugeot 406 was een middenklasseauto die werd geproduceerd door het Franse automerk Peugeot tussen 1995 en 2004. Het model was beschikbaar als sedan, stationwagen en coupé en was ontworpen om te concurreren met andere populaire middenklasseauto's zoals de Volkswagen Passat en de Ford Mondeo.

De Peugeot 406 bood een uitstekende rijbeleving met zijn precieze besturing, goede demping en comfortabele interieur. Het model was uitgerust met krachtige benzine- en dieselmotoren, die een goede acceleratie en brandstofefficiëntie booden. Bovendien was de 406 voorzien van een aantal moderne technologieën, waaronder airconditioning, elektrische ramen en een infotainmentsysteem.

De Peugeot 406 werd gewaardeerd om zijn betrouwbaarheid, stijlvolle uiterlijk en rijplezier en werd beschouwd als een goede keuze voor degenen die op zoek waren naar een betaalbare en comfortabele middenklasseauto. Hoewel het model inmiddels niet meer in productie is, blijft de 406 een populaire keuze onder verzamelaars en liefhebbers van Peugeot-auto's.