Peugeot 308 Forum

Zoek & filter binnen 221.600 topics
363 topics gevonden | Pagina 1 van 15

Peugeot 308

De Peugeot 308 is een compacte auto die wordt geproduceerd door het Franse automerk Peugeot sinds 2007. Het model is beschikbaar als drie- of vijfdeurshatchback, stationwagon en cabriolet en heeft zich ontwikkeld tot een van de populairste modellen van het merk. De 308 biedt een uitgebreide keuze aan motoren, waaronder benzine- en dieselmotoren, en is uitgerust met moderne technologieën en comfort- en veiligheidsvoorzieningen.

Het interieur van de Peugeot 308 is comfortabel en biedt voldoende ruimte voor vijf personen. De 308 is voorzien van moderne technologieën, zoals een touchscreen-infotainmentsysteem, airconditioning en elektrische ramen. Bovendien biedt het model een scala aan veiligheidsvoorzieningen, waaronder airbags, een antiblokkeersysteem en een traction control-systeem.

De Peugeot 308 wordt gewaardeerd om zijn stijlvolle uiterlijk, comfort, betrouwbaarheid en brandstofefficiëntie. Het model is een populaire keuze onder liefhebbers van compacte auto's en biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De 308 is beschikbaar in verschillende uitvoeringen en biedt een scala aan opties voor zowel particuliere als zakelijke rijders.