Peugeot 107 Forum

Zoek & filter binnen 221.917 topics
115 topics gevonden | Pagina 1 van 5

Peugeot 107

De Peugeot 107 is een compacte stadsauto die werd geproduceerd door het Franse automerk Peugeot van 2005 tot 2014. Het model werd ontwikkeld in samenwerking met Toyota en werd ook verkocht onder de naam Toyota Aygo en Citroën C1. Het was een populaire keuze onder stadsrijders en jonge kopers dankzij zijn compacte formaat en betaalbare prijs.

De 107 was verkrijgbaar in drie- of vijfdeurs hatchback-configuratie en was uitgerust met een 1.0-liter benzinemotor. Het model was bekend om zijn zuinige brandstofverbruik en zijn wendbare stuurprestaties, wat het ideaal maakte voor stadsverkeer. Bovendien was de 107 voorzien van een scala aan moderne technologieën, waaronder een verstelbare bestuurdersstoel, centrale vergrendeling en elektrische ramen.

De Peugeot 107 was een populaire keuze voor stadsrijders en werd ook gewaardeerd om zijn stijlvolle uiterlijk en modulaire interieur. Hoewel het model niet langer in productie is, blijft het een geliefd model onder Peugeot-liefhebbers en wordt het nog steeds gebruikt als dagelijks vervoermiddel. Het is ook nog steeds mogelijk om onderdelen en accessoires te vinden voor het onderhoud en de reparatie van de 107.