Peugeot 107 2008: auto kraakt

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1KR-FE, Motorinhoud (cc): 1000, Vermogen (kw): 50

Soms bij het optrekken kraakt mijn auto aan de voorkant en ook na het optrekken van een speed drempel. Heb het idee aan beide kanten vd voorassen.

corgresel

Geplaatst door corgresel (0) , lid sinds 2 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 107? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

kaleido 1 (2895) PRO, 8 maanden geleden

Is dit bij het in en uit veren het geval?
Zo ja dan kunnen het bv. de stabilisatorrubbers of draagarmrubbers zijn.

harry4203 (1040) PRO, 8 maanden geleden

Denk idd dat de stabilisatorrubbertjes vergaan zijn. Fuseekogel of draagarmrubber komt ook af en toe wel eens voor. maw, even de brug op en controleren op speling/slijtage.

corgresel (0), 7 maanden geleden

Heb nieuwe complete draagarmen, met ook 2 nieuwe stabilisatorstangen en rubbers, laten installeren, maar hoor héél af en toe toch nog kraken aan de voorkant. Vooral met lage snelheid weg accelereren. Iemand nog een idéé.???

Hempie1 (110), 7 maanden geleden

Bouten van draagarmen mogen alleen in belaste toestand, dus de normale rijpositie, volledig aangedraaid worden. Als ze maximaal aangedraaid worden terwijl de wielen vrij hangen en dus geheel uitgeveerd zijn, dan klopt de 'neutrale' stand van die silent blocs niet en worden ze vervormd buiten het gewone bereik. Ze kunnen geluiden produceren en zullen extra snel slijten.

corgresel (0), 7 maanden geleden

Cilinderslot vd achterklep doet moeilijk. ik steek de sleutel erin en af en toe kan ik de sleutel naar rechts draaien, om de klep te openen. Kan deze gemaakt worden en zo niet, kan ik een nieuw cilinderslot bestellen op kenteken, zodat ik dezelfde sleutel blijf gebruiken, of is er nog een optie.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 107 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum

"topic" // resources/views/layouts/app.blade.php