Peugeot 107 2008: auto kraakt

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1KR-FE, Motorinhoud (cc): 1000, Vermogen (kw): 50
ComputerComputer

Soms bij het optrekken kraakt mijn auto aan de voorkant en ook na het optrekken van een speed drempel. Heb het idee aan beide kanten vd voorassen.

corgresel

Geplaatst door corgresel , lid sinds 1 jaar geleden

🌟 Black Friday Superdeals bij Coolblue! 🛍️
Mis het niet! Scoor ongelooflijke kortingen op elektronica en witgoed tijdens de Black Friday uitverkoop bij Coolblue. Beperkte tijd, ongekende aanbiedingen. Klik en bespaar nu op jouw favoriete producten!

5 Reacties

kaleido 1 PRO, 2 maanden geleden

Is dit bij het in en uit veren het geval?
Zo ja dan kunnen het bv. de stabilisatorrubbers of draagarmrubbers zijn.

harry4203 PRO, 2 maanden geleden

Denk idd dat de stabilisatorrubbertjes vergaan zijn. Fuseekogel of draagarmrubber komt ook af en toe wel eens voor. maw, even de brug op en controleren op speling/slijtage.

corgresel, 3 weken geleden

Heb nieuwe complete draagarmen, met ook 2 nieuwe stabilisatorstangen en rubbers, laten installeren, maar hoor héél af en toe toch nog kraken aan de voorkant. Vooral met lage snelheid weg accelereren. Iemand nog een idéé.???

Hempie1, 3 weken geleden

Bouten van draagarmen mogen alleen in belaste toestand, dus de normale rijpositie, volledig aangedraaid worden. Als ze maximaal aangedraaid worden terwijl de wielen vrij hangen en dus geheel uitgeveerd zijn, dan klopt de 'neutrale' stand van die silent blocs niet en worden ze vervormd buiten het gewone bereik. Ze kunnen geluiden produceren en zullen extra snel slijten.

corgresel, 3 weken geleden

Cilinderslot vd achterklep doet moeilijk. ik steek de sleutel erin en af en toe kan ik de sleutel naar rechts draaien, om de klep te openen. Kan deze gemaakt worden en zo niet, kan ik een nieuw cilinderslot bestellen op kenteken, zodat ik dezelfde sleutel blijf gebruiken, of is er nog een optie.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 107 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum