Peugeot 806 Forum

Zoek & filter binnen 220.230 topics
177 topics gevonden | Pagina 1 van 8

Peugeot 806

De Peugeot 806 was een MPV (Multi Purpose Vehicle) die werd geproduceerd door het Franse automerk Peugeot van 1994 tot 2002. Het model was bedoeld voor gezinnen en bedrijven die op zoek waren naar een ruime en praktische auto voor het vervoer van personen en goederen.

De Peugeot 806 was uitgerust met een scala aan benzine- en dieselmotoren, waaronder een 2,0-liter en een 2,1-liter dieselmotor. Het interieur was ruim en comfortabel, met voldoende ruimte voor zeven personen. Bovendien was de 806 uitgerust met een reeks handige opslagoplossingen, zoals opbergvakken en ruime bagageruimte, waardoor het een praktische auto was voor gezinnen en bedrijven.

De Peugeot 806 werd zeer gewaardeerd om zijn ruimte, comfort en praktische kenmerken. Het was een populaire keuze voor gezinnen en bedrijven die op zoek waren naar een ruime en praktische auto voor het vervoer van personen en goederen. Hoewel het model niet langer in productie is, blijft het een waardevol en nuttig model voor veel Peugeot-rijders.