Peugeot 605: Motor Peugeot 605 valt tijdens het rijden uit

Bouwjaar: 1987, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 SRI

Hallo mensen,
Sinds kort valt de motor van mijn 605 uit tijdens het rijden, dit gaat gepaard met branden van het motormanagement lampje. Dit gebeurt vaak na ongeveer 5 minuten met de auto te hebben gereden. Op advies van een kennis van mij heb ik de ontstekingsmodule vervangen. Een paar maanden terug is de krukassensor, de bougies en luchtinlaatsensor vervangen. De bougiekabels zijn gecontroleerd op lekkage en deze bleken op orde te zijn. Ik zit zelf op dit moment te denken om de Mapsensor te vervangen maar ben bang dat het probleem daarmee niet opgelost wordt, graag advies.

mouda

Geplaatst door mouda (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 605? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

fordmannetje (0) PRO, 11 jaar geleden

je kan alles wel vervangen maar wat als er een kabelbreuk of slecht contact is???????
dit kost meer dan een diagnose bij de garage te laten stellen

mouda (0), 11 jaar geleden

Hallo Fordmannetje,
je hebt gelijk, ik heb aanstaande vrijdag een afspraak bij de dealer om de auto uit te laten lezen maar dacht misschien is er iemand die een soortgelijk probleem heeft gehad.

mouda (0), 11 jaar geleden

Probleem opgelost, toerental of gasklephuis ingesteld, het toerental was niet goed ingesteld waardoor de computer het stroom onderbrak, gevolg motor valt uit. Probleem zelf opgelost nadat de dealer de afsprak wilde verzetten.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 605 of stel zelf een nieuwe vraag.