Peugeot 2008 2023: Adaptive Cruisecontrol

Bouwjaar: 2023, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat

Heb een e-2008 van 2023, kon ik niet kiezen bij het invoeren van mijn vraag
De auto heeft een radar in de voorbumper, ik was er bij de aanschaf vanuit gegaan dat die bedoeld was voor de adaptive cruisecontrol, maar helaas...

Even vergeleken met een andere e-2008 van 2022. Die heeft een iets ander cruise control handeltje aan het stuur. Ik heb aan de boven- én onderkant een MEM knopje, die van 2022 heeft alleen onder een MEM knopje en bovenop een knopje met een 'afstand icoontje' . Verder heeft deze linksonder op het dashboard 2 knopjes, lane assist en nog een 'lane knopje' .

Heb bij mijn Peugeot Partner zonder cruise ooit een cruise pookje van de sloop gehaald, deze in mijn Partner geklikt en een mannetje heeft toen nog iets gedaan in de software en toen had ik cruisecontrol !

Mijn vraag is: zou ik met het vervangen en de cruisehendel en het toevoegen van een knopje linksonder op het dashboard én iemand naar de computer instellingen laten kijken de adaptive cruise aan de praat kunnen krijgen?

HarmV

Geplaatst door HarmV (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 2008? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

kaleido 1 (2980) PRO, 4 maanden geleden

Het is een auto in garantie zou dat zelf niet doen , wat zegt de dealer over deze situatie ?
Wat zijn de specificaties waar deze auto mee is gekocht ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 2008 of stel zelf een nieuwe vraag.


"topic" // resources/views/layouts/app.blade.php