Peugeot 306: af en toe afslaan 306 gti 1999

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: xu10j4rs

heb een 306 gti uit 99 en af en toe als je afremt en de koppeling intrapt slaat hij af. hij valt dan te hard in toeren naar beneden waardoor hij onder zijn min. toerental valt. heb al verschillende keren uitgelezen en alles moet goed zijn. labda is goed alle waardes bij een co meting en viergas meting zijn goed.
ook geen vacuum lekkages heb vandaag andere bougies erin gezet omdat ik een katvervanger heb. nu bosch fr78x. heb ook een 57i kit van k&n erop i.v.m. waardes na katvervanger door de extra luchtaanzuiging komt hij zonder moeite door de apk met viergas test.
zal wel een sensor zijn die loopt te vervelen maar welke van de .... velen?
iemand hier al ervaring mee?

b.v.d. vipergtsr

vipergtsr

Geplaatst door vipergtsr (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 306? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

ed2447 (0), 16 jaar geleden

stappen motor gecontoleerd??
misschien kun je hem aansturen om te controleren.

vipergtsr (0) PRO, 16 jaar geleden

heb samen met mijn collega gekeken maar op de gti zit toch geen stappen motor. heb wel de pakking van het gasklephuis vervangen en volledig gereinigd. op de 2.0 16v met 155 pk zit wel een stappenmotor maar op de gti heb ik er geen zien zitten tenzij hij er heel anders uitziet. waar zou deze moeten zitten?

harry4203 (605) PRO, 16 jaar geleden

ik heb er pas nog een vervangen van een gti van 99 ivm deze klacht, dus hij zit er wel degelijk op. (achter op het het gasklephuis, op een kunststof huisje geschroefd) moest zelf ook even zoeken.

vipergtsr (0) PRO, 16 jaar geleden

ok alvast bedankt ga even kijken of dit helpt

vipergtsr (0) PRO, 16 jaar geleden

ik heb de stappenmotor schoon gemaakt en het heeft inderdaad geholpen hij is in de afgelopen tijd 1 keer onder zijn toeren gekomen dus hij zal binnenkort wel helemaal kapot gaan. ga er morgen een bestellen.
hij zat wel op een plaats waar je hem niet ziet maar met de hulp van hier is het helemaal goed gekomen. bedankt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 306 of stel zelf een nieuwe vraag.