Peugeot 306: Af en toe knik-knak geluiden rv

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: HDI

Af en toe wanneer ik een rotonde vlot neem, hoor ik knikknak geluiden rechtsvoor. Wanneer ik daarna de rotonde verlaat en opschakel van twee naar drie, hoor ik zodra ik ontkoppel ook een vrij luid knak geluid. De aandrijfas en stabilisatorstang rechts zijn al vervangen. Volgens een tweetal garages zijn de schokdempers voor niet best meer, maar een peugeotgarage zegt dat ik er prima mee kan blijven rijden (zweet een beetje meneer; geen zorgen). Wat kan deze geluiden veroorzaken?

henkenrianne

Geplaatst door henkenrianne (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 306? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jan T (25) PRO, 17 jaar geleden

henk kijk eens naar de speling op de scharnieren en hoe de deur hangt.

groetjes jan.

henkenrianne (0), 17 jaar geleden

Mn deuren? interessant.... de deuren hangen volgens mij (voorzover ik dat kan beoordelen) prima. niet lager of hoger dan de andere deuren.

jan T (25) PRO, 17 jaar geleden

ja weet je wat het is henk zo iets is pas echt vast testellen als het gehoord wordt en zelfs dan is het vaak nog moeilijk om vast testellen en aangezien de deuren ook nogal eens knak geluiden geven doordat er ruimte op zit of niet goed staan.

groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 306 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum