Peugeot 607: af en toe niet starten peugeot 607

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.0

Hallo


Ik heb af en toe probleem met mijn 607, hij wil niet starten. Je voelt de startmotor draaien (want de hele auto gaat trillen) en verder doet hij niks, alsof er geen benzine toegevoerd word.
Dan vergrendel ik hem 3 a 4 keer en daarna start hij gewoon op (zonder indrukken gaspedal). Deze probleem komt 1 a 2 keer per maand voor.Volgens garage zou het aan de startonderbreking liggen, sleutel ingelezen comp ingelezen geen fouten, maar hij doet het nog steeds.
Wie weet wat er aan de hand kan zijn

dra

Geplaatst door dra (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 607? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

Als de motor wel aanslaat voel je dan ook die trilling?

dra (0), 14 jaar geleden

De auto als hij tenminste start, loop zonder problemen. gisteren konden ze in de garage niks vinden, en de auto starte iedere keer zonder problemen. Vandaag weer probleem, ik naar de garage en vandaag hebben ze zelf ook gezien dat de auto niet start. Wat we wel gemerkt hebben is dat de motormanegement lampje niet gaat branden( bij contact geven) en de esp waarschuwing komt op het display te knipperen. Mensen van de garage denken dat ik de sleutels moet inlezen, heb afspraak gemaakt voor volgende week, maar ik denk niet dat het daaran ligt,anders zou hij nooit starten, denk ik

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 607 of stel zelf een nieuwe vraag.