Peugeot Boxer: AG G3 Lpg installatie computer resetten

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 i

Weet iemand hoe ik de computer van mijn AG G3 installatie kan resetten? Het is een systeem met een stappen motor en ik denk dat deze een beetje de weg kwijt is in verband met een hoog stationair toerental. Ook het indicatie lampje op de keuze schakelaar knippert zo nu en dan.
Iemand een idee hoe ik dit kan oplossen?
Alvast bedankt.

Boxer G3

Geplaatst door Boxer G3 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Boxer? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

sel (0), 17 jaar geleden

Ik heb een keer hier op het forum gelezen dat bij iemand met een AG DGC g3 installatie het loskoppelen van de accu, en het weer opzetten van deze na (+/- 15 min) zijn probleem had opgelost.

Boxer G3 (0), 17 jaar geleden

Dank je wel voor je reaktie. De accupool los halen heb ik reeds geprobeerd echter zonder resultaat. Stappenmotor heb ik ook al geprobeerd te reinigen maar zonder resultaat.

woude004 (0), 17 jaar geleden

Late reactie, maar goed,
Ik ben bij een AG-dealer geweest om m'n dgi-computer te laten vervangen en deze man vertelde me dat hij de auto een halve dag spanningsloos (accupool los) maakt alvorens het onderdeel te vervangen.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Boxer of stel zelf een nieuwe vraag.