Peugeot 206: AG lpgsysteem

Bouwjaar: 2000

Hallo,

Wie weet raad. We hebben onlangs een Peugot gekocht, met een ag lpg installatie van 2000 nu slaat hij regelmatig af bij het overschakelen van benzine naar gas. Soms wil hij zelfs meteen op gas starten. Dan kan het zo zijn dat hij helemaal niet start. Af en toe wil hij zelfs helemaal niet op gas lopen, of rijd hij stotterend als je dan het gas loslaat slaat hij af. Op benzine rijd hij verder goed. Wat kan dit zijn. Injector misschien?????

groetjes
erik

kollie98

Geplaatst door kollie98 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

11 Reacties

oldtimer (0) PRO, 18 jaar geleden

Lijkt mij op de massa aansluiting van de gasinstalatie.

kollie98 (0), 18 jaar geleden

Volgens een LPG inbouwstation hier, zou dit liggen aan de injector. Alleen dit type AG injectoren kon je niet zo krijgen. AG zou deze nl slecht uiteveren. Zo zou een klant er al 4 maand op wachten.
Maar de diagnose bij onze auto werd gesteld zonder dat men de auto maar had nagekeken via de computer/testbank of dat men de motor liet lopen. Alleen op basis van wat wij vertelden.

groetjes
erik

hakeemolajuwon (0) PRO, 18 jaar geleden

Het kan natuurlijk zo zijn dat die specialist een conclusie trekt op basis van zijn jarenlange ervaring. Want eerlijk gezegd doet je verhaal idd vermoeden dat het aan de injector ligt. Dit ding is nogal van dubieuze kwaliteit. Het staat je natuurlijk vrij een andere specialist te bezoeken voor een second opinion waar je misschien meer vertrouwen in hebt. Inmiddels heeft Teleflex de levering weer hervat.

kollie98 (0), 18 jaar geleden

Vertrouw de specialist wel, 't was een aardige man en het leek me dat hij er veel verstand van heeft. Ik ben helemaal blij te horen dat teleflex weer levert. Want vier maanden wachten op een injector.... Weet jij waarom de levering zo lang duurt/duurde.

groetjes
erik

pieterp9094 (0) PRO, 18 jaar geleden

Evengoed is het denk ik geen weggegooide tijd om zelf de massaverbindingen eens langs te gaan die er in het systeem zitten. Zou toch jammer zijn als na lang wachten en redelijk wat geld voor een injector het achteraf toch een massaverbinding blijkt te zijn ..

hakeemolajuwon (0) PRO, 18 jaar geleden

Ja ik weet waarom maar dat is verder niet relevant.

kollie98 (0), 18 jaar geleden

Nee, t belangrijkste is dat ze weer geleverd worden en dat mijn auto weer goed op gas rijdt. Bedankt voor de tips. Zal de massaverbindingen maar nakijken, injector hebben ze toch nog niet. Weet iemand trouwens wat deze ongeveer kosten?

groetjes
erik

mystudio (0), 18 jaar geleden

Enkele honderden euro's, meen ik mij te herinneren......:(

kollie98 (0), 17 jaar geleden

INjector is inmiddels vervangen de specialist had dus gelijk

gr
erik

mystudio (0), 17 jaar geleden

Heb je dus toch nog zolang moeten wachten? Laatste berichten dateren van november; daar zit meer dan een half jaar tussen :( ??

kollie98 (0), 17 jaar geleden

Nee het heeft 3 maand geduurd, er waren problemen met de levertijd. Wou alleen de oplossing nog even kwijt.

gr
erik

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.