Peugeot 206: Waar op letten??

Bouwjaar: 2000

Ik heb niet echt een probleem maar eerder een vraagje. Ik ben van plan een peugoet 206 te kopen en dan bouwjaar 1999 -2002.
Alleen heb ik hiervoor nog nooit een peugoet gehad dus ik vroeg me af of het goede auto's zijn ten eerste en ten tweede kan iemand me vertellen waar ik eventueel op moet letten bij peugoets. Hebben ze bepaalde punten waar ze berucht om zijn. Ik heb hiervoor namelijk een opel corsa en een clio gehad en die waren beiden een ramp op wielen en hebben me handenvol geld gekost.. Alvast bedankt.

eppie2713

Geplaatst door eppie2713 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

schol (0), 18 jaar geleden

Koop toch een japanse auto! Nissan Mazda Toyota
(Kijk maar op topic 42959, bij de consumentenbond komt de 307 ook als laatste, wat betrouwbaarheid betreft, uit de bus!)
De mijne zal dat in ieder geval wel zijn.

eppie2713 (0), 18 jaar geleden

Bedankt voor de reacties alleen heb ik me bedacht ik ga een golf 4 kopen ipv een peugoet daar ik alleen negatieve verhalen over peugoet's heb gehoord.

j.romijn (0) PRO, 18 jaar geleden

hou er goed rekening mee dat alle auto's problemen hebben met de elektronika en dat is vast ook bij een golf. John

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.