Peugeot 206: Alle 4 de banden vervangen 206 sw trilt nog steeds licht

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Ik heb laatst alle 4 mijn banden laten vervangen omdat er een soort van trilling in 1 van de banden zat (wat niet weg was na het vervangen van alleen die band) Nu na het vervangen van alle 4 de banden is het even weg geweest maar nu zit er weer een soort van hele lichte trilling in de auto wat volgens mij van de banden komt .De monteur van de garage vertelde mij dat dit een peugeot / Citroen probleem is ?. Zijn er meer mensen die hier last van hebben ?.

Heb ik nog iets als de auto koud is en ik rij weg dan houd de auto de eerste 500 meter een beetje in Daarna is het weg en rijd hij gewoon ? auto heeft net een grote beurt gehad.




Lorenzo,

lopac42

Geplaatst door lopac42 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Renaultmonteurtje (0) PRO, 15 jaar geleden

keer aan de autobalanceren met een finish balancer

lopac42 (0), 15 jaar geleden

Wat is dat een finish balancer ze hebben alles gebalanceerd volgens mij

harry4203 (450) PRO, 15 jaar geleden

finishbalancen is balanceren met de wielen aan de auto, wordt normaal gesproken niet gedaan.
maar naar mijn moet dit bij een 206 echt niet nodig zijn en is er in dit geval toch iets niet in orde. (kromme velg, band waar toch iets mee is, slechte aandrijfas enz) een keer een serieus iemand naar laten kijken, en niet een die alles afdoet als een probleem van het merk.

lopac42 (0), 15 jaar geleden

ik denk inderdaad dat het een van de velgen is eentje is beschadigd aan de rand van de velg .De trilling voel je ook aan de kant waar die velg zit . Het zijn Alu velgen Zal er mee terug gaan naar de garage waar ik de auto gekocht heb mischien is het toch iets anders er zit nog 4 maanden Bovag op ,



Bedankt voor je antwoord

harry4203 (450) PRO, 15 jaar geleden

desnoods zet je daar ff het reservewiel onder, dan weet je ook of het aan die velg ligt.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.