Peugeot 206: auto houdt in tijdens opwarmen

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.2

Goedendag allemaal,
Zoals de titel aangeeft heb ik een auto die in houd. Dit is zo van t ene moment op t andere gekomen.
eerste keer dat dit gebeurde hield zo erg in dat die afremde naar 5km ofz? Met het draaien om weer terug te keren naar t huis van mijn ouders viel die uit. Auto opnieuw gestart en hij liep weer als een zonnetje. Probleem leek volledig verdwenen te zijn. Toch even ANWB laten kijken. En dan zal je zien na een uur kwamen ze en auto had er nergens last van. Typisch!
Nu 2weken verder is t probleem er helaas nog.
Wel hebben we ontdekt dat die het voornamelijk doet als ik tijdens t opwarmen van de auto veel.moet remmen en schakelen omdat ik dan uit een wijk wegrijd. Wanneer ik namelijk vanaf stilstaand en ff rollen in bijv de tweede versnellen daarna een 50weg op draait vertoont die het inhouden minuscuul of niet. Het is ook niet elke rit dat hij dit probleem vertoont. Ook heb ik ontdekt dat die vaak gaat inhouden voor de 70graden en als die daar boven is loopt die als een zonnetje. Of wanneer je hem opnieuw start is t ook weg.
en de ene rit is het probleem minuscull en de andere keer kom je bijna geen meter vooruit

Auto is van begin 1999 en heb ik sinds maart dit jaar in mijn bezit. Is volgens papieren altijd goed onthouden en heeft 185000km op de tellen staan ong.

Wat er al gebeurd is:
-is meerder malen bij verscheidende garages uitgelezen. Geen enkele melding te zien
-gaskleppenhuis(?) Is volledig gereinigd
- bougies zijn gecontroleerd en in febr ong 5000km geleden vervangen.

Alvast bedankt voor de reacties en hoop dat jullie verder kunnen helpen. We zijn beetje ten einde raad

Linsjuh

Geplaatst door Linsjuh (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

69martin (0), 9 jaar geleden

Bougiekabels ook al gecontroleerd ? Anders zou ik denken aan de ontsteking.

Linsjuh (0), 9 jaar geleden

Ook nagekeken. Deze zijn vrijwel nieuw en waarschijnlijk er in gezet toen ik m gekocht heb. Ook is er nu een injector cleaner ingegooid om te kijken of dat misschien werk

69martin (0), 9 jaar geleden

Luchtfilter nog in goede staat ? Al denk ik niet dat dit het probleem zal zijn maar het is redelijk eenvoudig om dat even te checken. Verder denk ik meer in de richting van de brandstoftoevoer; is de brandstofdruk juist ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.