Peugeot 206: autoradio eco-mode

Bouwjaar: 2002

Heb pas een 206 gekocht. De auto radio installeren was ook geen probleem. alleen houd hij zijn instellengen niet vast als hij in eco modes springt.heeft iemand hier een oplossing voor?

rosco76

Geplaatst door rosco76 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

pieterp9094 (0) PRO, 18 jaar geleden

Verloop kabeltje kopen bij een dealer van Peugeot. Draad van de continu spanning wordt hiermee goed aangesloten.

heemskerk4251 (0), 18 jaar geleden

In de ISO stekkers in uw 206 zitten draden die bedoeld zijn om de fabrieks-audio te ondersteunen. Die corresponderen niet met de radio die u inbouwt. Doet u dit wel dan kunnen de gekste motormanagementsproblemen opduiken. Zoals Pieter aangeeft heeft de dealer verloopsnoertjes waarme deze problemen worden ondervangen.

rosco76 (0), 18 jaar geleden

bedank voor de snelle reactie.

rosco76 (0), 18 jaar geleden


Helaas heeft het niet geholpen. hij houd de instellingen van de zenders vast(deed hij eerst ook al), maar als hij op eco modus springt veleist hij nog stteds de instellingen van de klok en de cd speler.

pieterp9094 (0) PRO, 18 jaar geleden

Meet eens of op pen 4 van de iso stekker een constante plus zit ook in eco modus gewoon 12 volt blijft geven. Als het goed is moet hier spanning op blijven staan, als dat zo is dan is er iets met je radio aan de hand, wellicht kun je die anders instellen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.