Peugeot 607: autoradio peugeot 607

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2;2 HDI

Achterste batterij was al een tijdje te zwak, radio en ander electronika werkte niet meer naar behoren , batterij vervangen en alles werkt weer BEHALVE DE RADIO!!!!!!!!!
Heeft hier iemand ervaring mee en moest e.v. radio stuk zijn loont het dan nog de moeite om deze te laten repareren of vervangen door 2de hands (als deze nog te vinden is??)

swad

Geplaatst door swad (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 607? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

9 Reacties

heemskerk4251 (0), 9 jaar geleden

Wellicht moet de radio opnieuw worden aangemeld in de bsi? Even naar de dealer.

Als hij inderdaad kapot is neem kontakt op met Nico den Haak in Hedel. Die weet raad met deze radio's. Even Googelen.

En anders op Ebay.com.
In het zoekvak: clarion radio peugeot 607 Er staan er drie te koop.

swad (0), 9 jaar geleden

radio 607 is inderdaad stuk, herstellen is de enige mogelijkheid want nieuw zijn deze toestellen niet meer te verkrijgen.
Heeft er iemand een idee van de prijs van z'on herstelling, radio is al gedemonteerd en monteren zal wellicht ook zelf wel lukken.
Het gaat hier om een toestel CLARION MET CASSETTESPELR PEUGEOT 607 MODEL PU-1662B (D) EN met CD WISSELAAR IN DE KOFFER ( DEZE HEB IK NIET NODIG!!!!)
Serienummer: cl043610009509
Bouwjaar 2001.
Bij Nico den Haak in Hedel geraak ik echter niet binnen, heeft iemand zijn E-mail adres?
Diegenen die momenteel op Ebay te koop staan zijn NIET de goede modellen.

heemskerk4251 (0), 9 jaar geleden

Op marktplaats in het zoekscherm nico den haak invoeren. Krijg je zijn advertentie en de mogelijkheid om hem te mailen.

swad (0), 9 jaar geleden

radio kon niet meer hersteld bij clarion Fr. wegens niet meer te verkrijgen wisselstukken.
tweedehands radio aangeschaft voor €70.
probleem opgelost.
Bedankt.

swad (0), 8 jaar geleden

Dacht ik dat het probleem opgelost was door een 2de hands radiotoestel te kopen en te monteren + uitlezen, maar dit was niet de goede oplossing.
Het toestel beschikte niet over een Faderinstelling, dus achterste boxen speelden niet, geen RDS, en volumeregeling was ook niet in orde.
Na grondige controle van het toestel bleek dit NIET het juiste type te zijn alhoewel alle aansluitingen achteraan de radio exact dezelfde waren!
Uiteindelijk beide toestellen opgestuurd naar NICO DEN HAAK in HEDEL en Nico heeft het origineel toestel hersteld (foei Clarion Fr.).
Op een week tijd was alles opgelost en de radio speelt zoals voorheen! Deze man is een crack in zijn vak en voor iedereen aan te bevelen met audioproblemen. Proficiat.

harry4203 (450) PRO, 8 jaar geleden

uiteraard fijn dat je oude toestel netjes is gerepareerd, maar het niet werken van de diverse functies van de door jouw gekochte radio is een kwestie van juist programmeren. (onkunde van degene die de radio heeft geplaatst?)

swad (0), 8 jaar geleden

Dat zou mij verwonderen want de radio werd geplaatst en geprogrammeerd door een officiele peugeot consessiehouder/dealer.
Het toestel is ook een ander onderdeelnummer dan het originele!

Nico_den_Haak (0), 8 jaar geleden

Even ter aanvulling:

Ik heb beide toestellen reparatie aangeboden gekregen, het originele toestel had géén ingebouwde eindversterker. Het later bijgekochte toestel wel. Dit gaat niet goed, want dan krijgt de eindversterker veel teveel lijnsignaal, waardoor de installatie veel te luid speelt. De dealer had met inleren wel het toestel juist geconfigureerd (uitgang versterker geselecteerd), maar dit had niet het gewenste resultaat. (kom ik bij de 406 ook tegen).
Op mijn testbank had het gebruikte toestel wel RDS, geen fader. Dit is softwarematig in te stellen. Echter omdat het gebruikte toestel ook problemen had met ploppen en ploffen, was waarschijnlijk de software in de eeprom corrupt geworden. (bekend probleem). Om die reden besloten het originele toestel gewoon te herstellen. Deze zou zeker te weten in de wagen goed gaan werken, hetgeen ook het geval is nu. Bedankt voor de terugkoppeling.

harry4203 (450) PRO, 8 jaar geleden

ja oke, dan gaat t idd niet goed.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 607 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum