Peugeot 306: bedrading speakers achter 306 1994

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.1

Hallo, ik vraag me af waar het draad van de achterspeakers uitkomt deze zit nl. wel aan de stekkers waar ik de radio op aangesloten heb. Weet iemand misschien waar ik moet kijken ik heb volgens mij overal al gezocht maar kan niets vinden. Bij Voorbaat Dank.

hokasuya

Geplaatst door hokasuya (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 306? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

306 cabrio (0) PRO, 15 jaar geleden

Houdt waarschijnlijk op achter het dashboard. Advies: gewoon draden vanaf de radio trekken naar achter.

hokasuya (0), 15 jaar geleden

Hallo, nou dat weet ik niet want er zit een originele stekker in (daar sluit je de stekker van de radio op aan) en daar zitten draden aan van de speakers voorin en achterin (staat op de draad geprint) maar achterin de kofferbak kan ik geen draaden vinden.

AR 67202 (0) PRO, 15 jaar geleden

de bedrading naar achter was acteraf bij te kopen. ik heb hier nog zo'n set liggen, dus kan je wel de originele nr geven....

9706.65

arie549 (0) PRO, 15 jaar geleden

soms houden ze achter het dashbord op, soms liggen ze tot aan de dorpel..., advies van 306 cabrio is de korste klap....2 nieuwe draadjes naar achter trekken en klaar is hokasya...

hokasuya (0), 15 jaar geleden

Ja, ik denk dat ik dat maar eens doe het zal ook wel goedkoper zijn dan een origineel kabelsetje kopen. Bedankt voor de antwoorden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 306 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum