Peugeot 508 2018: bluetooth handsfree afstandsbedieningstoring

Bouwjaar: 2018, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 110

Plots weigert mijn bluetooth afstandsbediening de portieren te openen. In het instructieboekje staat echter dat er een melding komt op het dashboard dat de batterij aan vervanging toe is. Weet iemand of dat klopt? Ik heb die bootschap niet gekregen of gezien. Maar na vervanging van het batterijtje schijnt de zaak weer prima te werken; Overigens nog een tweede probleem:het instructieboekje zegt ook dat je steeds de auto kan openen met de mechanische sleutel die in de afstandsbediening zit, en daaropvolgend zelfs zonder batterijtje erin de auto kan starten maar daarbij dient de afstandsbediening in het daarvoor voorziene bakje te zitten onder het dashboard. Kan iemand mij dat bevestigen? Mijn enig probleem is natuurlijk de betrouwbaarheid van mijn keyless entry voor de toekomst...
Met dank.
Peugeotfan

peugeotfan

Geplaatst door peugeotfan , lid sinds 14 jaar geleden

1 Reactie

peugeotfan, 4 maanden geleden

Geen reactie gekregen dus probeer ik nogmaals voor mijn peugeot 508:het instructieboekje vermeld dat er een melding komt op het dashboard wanneer de batterij van de handsfree afstandsbediening aan vervanging toe is. Ik heb niets gemerkt daarvan maar het batterijtje bleek plots niet sterk genoeg meer te zijn m.a.w.ik stond dus in panne. Na vervanging van de batterij werkte hij weer. kan iemand dat bevestigen?
Met dank. Peugeotfan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 508 of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.