Peugeot Expert: brandstofpomp

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorinhoud (cc): 1900, Vermogen (kw): 69

Bedankt Andreas,

Blijkbaar reageert deze pomp anders dan ander pompen. Normaal gesproken is het voldoende om de diesel op te pompen naar het filter dan even starten en de motor loopt .

In dit geval heb ik inderdaad ook de bout op de pomp even moeten losdraaien totdat de diesel kwam en nu blijft hij wel lopen. Blijkbaar zat er dan toch nog lucht verderweg in de pomp. Opgelost nu. Dank voor de reactie.

groet,

Ad

AVER56@GMAIL.COM

Geplaatst door AVER56@GMAIL.COM (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Expert? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

AVER56@GMAIL.COM (0), 8 jaar geleden

Beste mensen,
Mijn Peugeot expert uit 1999 hield plotseling na enig stotteren op met rijden. 5 liter diesel bijgevuld.
Als ik nu met de ontluchtingspomp het brandstoffilterhuis ontlucht, dan loopt de motor even, om na korte tijd (ca 45 seconden) weer af te slaan. Dit heb ik drie keer herhaald, met hetzelfde resultaat. Is er iets mis met de brandstoftoevoer pomp? Is dat een onderdeel van de dieselpomp? Andere ideeen? Ik hoor het graag.
bvd
mvgr

Ad

andreas08 (0) PRO, 8 jaar geleden

oude diesel
ontluchten o.k. maar dan heb je het gedeelte na de pomp wat ook ontlucht moet worden anders gaat de motor niet goed draaien
ik zou hem even op remmenreiniger laten draaien tot pomp hem overneemt zo niet dan weet je dat pomp defect is

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Expert of stel zelf een nieuwe vraag.