Peugeot Expert Lichte Vracht: Dagrijverlichting

Bouwjaar: 2015, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0

Ik heb een nieuwe expert lichte vracht gekocht in juli 2015 ik overweeg om hiervoor led dagrijverlichting voor te kopen. Is er iemand die een expert heeft waar deze in zijn geplaatst of iemand die weet op welke plaats ik deze zou kunnen laten plaatsen? ik heb de ronde mistlampen er niet bijgekocht zou dat eventueel een optie zijn om ze in die plaats te steken? optich vind ik van die lange smalle mooier in plaats dat het ronde zouden zijn.
wie kan mij wat info geven? alvast bedankt.

dekleinewitte

Geplaatst door dekleinewitte (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Expert? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Hans4040 (310) PRO, 8 jaar geleden

Heb je ook gedacht aan de schakeling voor de dagrijverlichting..?
Die moet aan wettelijke normen voldoen, namelijk.

dekleinewitte (0), 8 jaar geleden

Ik weet dat je daar een kastje moet tussenplaatsen. Ik heb al gehoord dat je ledstrips kan aanbrengen in of op de koplamp. Wie heeft dit al gedaan of kent iemand die dit wil doen voor anderen.Ik zelf heb er geen ervaring mee.
alle info is welkom

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Expert of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum