Peugeot 307 XS 1.6: BSI codes voor historie auto

Bouwjaar: 2002

Hallo,

Ik heb wat lichte twijfels over de geschiedenis van een 307 uit 2002. Is het mogelijk dat een garagehouder met diagnose apparatuur foutcodes uit het verleden kan weghalen, of blijft de complete geschiedenis van een auto altijd bewaard? Dan weet ik of het de moeite loont eens bij een dealer langs te gaan voor een uitdraai.

Wat ik specifiek wil weten is of er problemen zijn met het motormanagement of de motor zelf, of dat die problemen wellicht in het verleden zijn geconstateerd en tot vervanging van onderdelen heeft gezorgd.

Er is recentelijk een nieuwe(re) softwareversie in deze 307 gezet daar deze sinds 2002 nooit was bijgewerkt.

Pogo2002

Geplaatst door Pogo2002 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

Software wordt geregeld door de fabriek aangepast en het loont dus de moeite om als je storing,niet lekker lopen van de motor, hebt om te kijken of er nieuwere sofware is.Bsi onthoud onder het vraagteken in de diag 2000 de laatste storingen, ongeveer de laatste 50 stuks.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum