Peugeot 307: Navigatie in 307 SW

Bouwjaar: 2004

Graag zou ik horen of er gebruikers zijn van de af-fabriek geleverde RT3 navigatie zijn, en wat is uw indruk van dit systeem???
Ik heb het, maar het functioneerd voor geen meter.
Verwisseld links met rechts, is onnauwkeurig zit er soms 400 mtr naast en nog meer ellende....

Dirndl52

Geplaatst door Dirndl52 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

9 Reacties

jps (0) PRO, 19 jaar geleden

het werkt in algemee erg goed het enigste probleem wat ik weet dat is jouw verstaanbaarheid tijdens het telefoneren, maarer is een update cd 4.51 en eze lost het probleem op

Dirndl52 (0), 19 jaar geleden

Hallo Paul,
Bij mij rijdt hij de bestemmings straat voorbij, huisnummeringave werkt niet goed, of ik nou in een straat no 2 of 126 ingeef als bestemming dan geeft ie al 300a400 mtr van tevoren als aan dat ik de bestemming heb bereikt.
Ook de T-kruising Spanjaardslaan-Wagenweg in Haarlem wordt gewoonweg genegeerd, hij zegt dat je daar gewoon rechtdoor moet terwijl dat helemaal niet kan en dat doet hij op meer T-spitsingen en nog veel meer onzin..
Maar is die 4.51 een kaart of is dat een besturings CD voor het apparaat??

jps (0) PRO, 19 jaar geleden

4.51 is meer voor de besturing. het kan in het algemeen voorkomen dat verkeer situaties gewijzigd zijn en dat het nog niet verwerkt is op de cd rom.mischien een keer opnieuw instaleren. Paul

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

Neem kontakt op met de werkplaatschef in Heemstede, van Schagen of zo, die kan je zeker verder helpen, voornaam van de man is Ruud.

Dirndl52 (0), 19 jaar geleden

ga ik morgen ff doen, bedankt voor de tip.
herzlich dank.

Dirndl52 (0), 19 jaar geleden

Ik ben geweest, maar ze konden niets eraan doen, wel vertelde die man van de receptie dat ze al in verschillende gevallen het hele apparaat moesten vervangen, maar die RT3 gaat er deze week uit en er komt de nieuwste JVC in.
Een goede tip voor iedereen: Koop nooit af-fabriek electronica!!

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

Toch functioneerd het bij andere mensen wel goed, misschien ligt het aan degene die het systeem bediend.

Dirndl52 (0), 19 jaar geleden

Ja, aber hoe kan het dan dat hij links met rechts verwisseld??
en T-kruisingen negeert?? iedere T-kruising is maar een gok.
De `T-kruising Spanjaardslaan en Wagenweg in Haarlem wil hij mij gewoon rechtdoorlaten gaan,je kan er alleen maar links of rechtsaf maar je moet toch echt links af naar richting Aerdenhout......!

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

Ben daar ter plaatse niet bekend maar,toch moet er dan iets zijn in de software, of van de teleatlas cdrom , die ik trouwens het meest verdenk.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.