Peugeot Partner hdi: centrale vergrendeling

Bouwjaar: 2003

De centrale vergrendeling aan de passagierskant werkt niet meer met de knop binnen op deur en met de sleutel langs de buiten kant. Enkel deze deur word dan ontgrendeld of vergrendeld.Met de afstandsbediening werkt alles normaal.

Dirk2301

Geplaatst door Dirk2301 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Partner? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

Vandaag reactie gehad van Saarbrucken over dat andere, moeten nu opnieuw een uitdraai maken van het motormanagement in verschillende faases van de opwarmperiode, We hebben voor woensdag een afspraak met de klant dus dan zien we verder.Je ziet er wordt weer wat gedaan bij de fabriek na een lange periode van negeren.Wat betreft die vergrendeling daar zou ik eens in moeten duiken maar het lijkt mij meer een klusje voor je dealer.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Partner of stel zelf een nieuwe vraag.