Peugeot 307SW: code X1F gebreken besturingssysteem

Bouwjaar: 2003

Dag allemaal,

heb al eerder op deze lijst iets gevraagd over een uitlaatkoppeling, mar nu heb ik een andere vraag. Mijn peugeot kocht ik als demoauto bij de dealer.
Vandaag kreeg ik een brief van peugeot nederland dat ik niet had gereageerd op diverse oproepen aangaande code X1F besturingssysteem en dat zij niet kunnen instaan voor mogelijke gebreken omdat ik geen herprogrammering heb laten uitvoeren.

Ik heb er geen idee van waar ze het over hebben.Heb peugeot nederland gebeld die mij verwees naar de dealer. Bij de dealer was degeen die daarover gaat een paar dagen afwezig. Omdat ik binnenkort toch wel een erg lang stuk moet gaan rijden wil ik weten wat code X1F is. Toch belachelijk dat een demo auto die notabene van een dealer zelf is niet volgens de normen van peugeot in onderhoud is geweest. Mag toch verwachten dat juist een auto van een dealer zelf, goed onderhouden en up to date is.

Kortom wat is code X1F en moet ik me daar erge zorgen over maken.
Bij voorbaat dank voor jullie reacties.
groeten,
tanja de kroon

Geplaatst door

de kroon (0)

al 20 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Tanja ik weet het niet helemaal zeker, maar ik dacht dat het te maken heeft met het herprogrameren van de BSI, je blijft er niet mee staan maar het kan wel bijzonder storingen in het elektrisch systeem geven, wat betreft de dealer, misschien is het wel gebeurd maar hebben ze vergeten het te claimen dan staat het ook niet in de database van Peugeot maar dat weet alleen de dealer.Vragen maakt wijs.

oldtimer 0
badge

20 jaar

Dank je wel voor de info.
groeten
tanja

de kroon 0

20 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.