Peugeot 106: computer defect

Bouwjaar: 2001

Heb een peugeot 106 uit 2001 waarvan de computer defect is.(na 3 weken zoeken!!, zijn ze er achter gekomen bij de dealer)
Vind dit niet normaal voor een jonge auto.
Wie heeft dit ook gehad, en hoe heb je het opgelost betreft de kosten? Geclaimd bij Peugeot Nederland???

106 sport

Geplaatst door 106 sport (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 106? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

Peugeot geeft 2 jaar garantie, vanaf bouwjaar 2002 daarvoor 1 jaar. Ben bang dat er weinig te claimen valt.Maar computers gaan eigenlijk nooit stuk, zou eerst nog maar eens een second opinion vragen.

dupl-u-5093-5dd147ded315a+diet (0), 19 jaar geleden

nee computer is het laatste waar u moet aan denken. Eerst de bedrading massacontacten en sensoren gericht testen en diagnose stellen ( en niet alleen scantool eraan leggen ... )

w.vries28 (0), 19 jaar geleden

106 sport ik zag gisteren in autoxperiens sbs 6.
Dat er een firma was die alles van jonge auto`s 2e hands kon leveren.
De naam ben ik kwijt maar daar kun je via de pc nog wel achter komen Zoeken naar tv programma op SBS 6.
Veel succes gr Willem.

jos5955 (0), 19 jaar geleden

Ik adviseer je als ze er een nieuwe inzetten dat je erbij gaat staan. Als de auto het dan niet beter doet dan krijgen ze de kans niet het echte defekt te zoeken en te vinden en je toch de nieuwe computer te verkopen.

problemchild euh car (0), 19 jaar geleden

Ik dacht even dat ik hier mijn eigen verhaal aan het lezen was. mijn 106 GTi uit 2001 viel stil (althans alle electrische onderdelen: stuur/rembekrachtiging, verlichting, radio) auto heeft 3 weken bij de dealer gestaan. Nieuwe computer erin, probleem niet opgelost. Maar met de nieuwe computer kon er meer gemeten worden (??????) en werd een kabelbreuk gevonden. Ik heb een verzoek tot coulance naar Peugeot NL. gestuurd. ik kreeg een lullig briefje terug. Eventueel samen nog een brief sturen, indien het bij jou ook een breuk is???

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 106 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum