Peugeot 106:

Bouwjaar: 1991

ik moet deze auto apk keuren maar heeft een co van 7.0

weet iemand mischien waar de oorzaak ligt.
is een 1.1 I motor met bosch regeleenheid.

boom

Geplaatst door boom (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 106? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

peter8758 (0) PRO, 19 jaar geleden

misschien lambdasonde?

dupl-u-19147-5dd148c55e4af+bert vos (0) PRO, 19 jaar geleden

Boom. kat. leeg mischien? los halen en binnen in kijken.succes

Enting (0) PRO, 19 jaar geleden

Jammer van de tijd, een katalisator brengt het co niet ruim 6.5 % terug. Ik zou testkast gebruiken om dit probleem op te sporen, er zullen waardes zijn welke niet overeen komen met de voorgeschreven waardes. Het kan heel veel zijn, van temp.sensor tot computer, ook lambda is een goeie optie.

werner11947 (0), 19 jaar geleden

idd katalysator effe bekijken,heb hetzelfde probleem gehad en aan de testkast gehangen daar was de ppm ook te hoog bleek geen katalysator meer in te zitten , de lambdasonde kan je uitmeten met een voltmetertje (de signaalwaarde moet konstant verspringen van 0.0... naar 0.8 0.9 volt)

mpo (0), 18 jaar geleden

ik had vorig jaar ook dit probleem 6.8 procent je kan eventueel een flesje injectie reiniger in je tank gooien( hielp om 5 procent te verlagen) als je er niet uit komt moet je maar stiekem voor je naar de keuring gaat een vacuum slangetje lostrekken dan zuigt je motor valse lucht waardoor je co ook flink daalt,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 106 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum