Peugeot 306: contactslot vervangen, lukt niet stuur op slot.

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine

Allereerst de beste wensen voor 2010,

ik heb een groot probleem. we zijn onze enige sleutel van onze 306 verloren. nu heb ik al een nieuw startslot gekocht en wil ik het vervangen. Echter staat de stuur op slot :((. het oude startslot is met geen mogelijkheid eraf te krijgen. ik heb zo'n beetje alles geprobeerd. in en op het oude contactslot. het moertje is eraf, de pennen onderin heb ik al ingedrukt weggevijld. niets helpt. kan iemand mij misschien raad geven, de opties de garage bellen, of een een flinke zet geven naar links aan het stuur wil ik nog afwachten

groet

sean

Mrsumi

Geplaatst door Mrsumi (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 306? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Highway (140) PRO, 14 jaar geleden

Ik snap dat je alleen het slotje gekocht hebt en niet het complete huis.
Waarom boor je niet het slot kapot is wel lomp, maar meestal kijg je het er pas uit als het slot in stand 1 of 2 staat. Als je het kapot boort kun je het op een gegeven moment weer draaien.

Mrsumi (0), 14 jaar geleden

Bedankt voor je reactie,

ik zal proberen het slot kapot te boren.

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Ik weet niet of dat bij deze ook een optie is, maar bij vw kun je bv een gaatje van 5 mm in het slot boren,op een bepaalde plaats bovenaan, dus in de houder waar de cilinder inzit, en dan kun je met een schroevendraaier een palletje indrukken en dan zo het slot eruit halen, heb er een foto van geplaatst een tijdje terug bij VW.

Mrsumi (0), 14 jaar geleden

He Hallo,

slot heb ik losgeboord, in het begin verliep het moeizaam, maar op een gegeven moment liet het slot los en was het stuur van het slot. vandaag alle nieuwe sloten vervangen, bedankt nog

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 306 of stel zelf een nieuwe vraag.