Peugeot 307 CC 2004: Dak vergrendeld niet na sluiten

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: RFN, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 100

Hallo,
Ineens, na probleemloos te hebben gefunctioneerd, wil het dak na sluiten niet vergrendelen. Ik hoor een motortje zoemen, maar geen signaal dat het dak volledig gesloten is. Tijdens rijden blijft nu ook steeds een signaal hoorbaar, ongetwijfeld van het dak welke dus niet vergrendeld is. Wat mij ook opvalt is dat tijdens het sluiten van het dak, bij het neergaan van de kofferklep er links een "knak" hoorbaar is ter hoogte van het scharnier. Ik kan niet zien of en waar het zich precies bevindt.
Kent iemand dit probleem en waar zou het aan kunnen liggen?

Eelco307CC

Geplaatst door Eelco307CC (0) , lid sinds 4 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

hans4074 (0) PRO, 4 jaar geleden

Het kunststof binnenpaneel aan de achterzijde in de kofferbak wil nog wel eens vervormen en komt dan klem tussen de scharnieren aan de achterzijde van de kofferklep tijdens het openen van het dak. Dit zou de knak kunnen veroorzaken. K heb echter nog niet meegemaakt dat dit ook het niet sluiten van de koffer teweeg brengt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum