Peugeot 206 CC 2006: dakje 206 cc

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: NFU, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 80

Na problemen met openen en sluiten dak ben ik op onderzoek gegaan. Wat bleek de storing komt waarschijnlijk door het slecht vergrendelen van linkerkant van de achterklep. Als ik de linkerkant nadruk hoor ik de pal sluiten en werkt het systeem weer. Ik heb ook naar de spankabels gekeken de draden links vind ik vrij los zitten, ik zie ook dat die bij te stellen zijn, maar zeer beperkt. Kan iemand mij vertellen of ik elders moet zoeken voor kabels af te stellen!! Zie dat de kabels Of moet ik voor het goed te kunnen bijstellen het meer zoeken achter het beklede gedeelte van de kofferklep. Mogelijkheid 2 is dat een switch stuk ik is ? Wie kan me op weg helpen!


vast bedankt voor reacties.

PHE

Geplaatst door PHE (0) , lid sinds 3 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.