Peugeot 206: Distributie riem vervangen

Bouwjaar: 1999

Ik heb begrepen dat ik de distributie riem bij 120.000 km moet vervangen.

de mijne heeft nu 116.000 gelopen. maar ga er meer op vakantie. Zeker 3.000 km heen en dan weer 3.000 terug. is Het dan verstandig om dit voor de vakantie te doen???

zo Ja.. maakt het dan uit waar ik dat ga doen.. volgensmij is heeft elke garage zo zijn eigen prijskaartje???

Kwebbel

Geplaatst door Kwebbel (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Peter Schouten (0), 18 jaar geleden

Meestal houdt een riem het nog wel even nadat hij aan de aangegeven grens is. Maar soms ook niet... en dan kun je hele hoge kosten krijgen (motor draait de gort in...). En om zoiets in het buitenland tijdens de vakantie te hebben lijkt me niet leuk.
Ik zou er in jouw geval voor kiezen om het toch voor de vakantie in orde te laten maken. Vwb de prijs zou je eens rond kunnen bellen naar garages in je buurt, kan idd wel schelen af en toe.

suc6
Peter

Kwebbel (0), 18 jaar geleden

Thanks!!!!!!

Erwin2907 (0), 18 jaar geleden

Het heeft wel zin om eens bij de universele garage te shoppen, vaak veel goedkoper, zorg wel dat ze bij het vervangen van de riem ook de spanrol en geleiderol vervangen, zelfs al zeggen sommige garages dat dat niet nodig is! Ook letten op lekkage aan de waterpomp.

Erwin

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum