Peugeot 206: diversen vragen

Bouwjaar: 1999

Mijn peugeot zijn achterruit verwarming doet het slecht.
Bij een beslagen achterruit duurt het heel lang tot er iets gebeurt,maar hij warmt wel iets op, alle draadjes in het ruit zijn nog intact. Kan het een slechte accu wezen ?

Weet iemand hoe ik het pollenfilter moet vervangen ?

Weet iemand hoe ik het benzinefilter moet vervangen ?

Ronald10391

Geplaatst door Ronald10391 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

daan1876 (0), 19 jaar geleden

Ik heb hetzelfde bleek dat de aansluiting op de verwarming overgangsweerstand had en geen goed contact maakten,na meting met een ohm meter op de verwarmingsaansluitingen bleek de waarde 74 ohm te zijn terwijl het rond de 1 a 2 ohm moet zijn.Er liep met die 74 Ohm eigenlijk nauwelijks stroom terwijl er met 1 a 2 ohm 10 a 12 ampere moet lopen.Na inspuiting met een corrosieverwijderend middel deed de verwarming het weer goed, pas wel op de stekkertjes op de aansluitingen zitten behoorlijk vast dus beschadig niet de aansluitingen op het raam want dan ben je verder van huis.

MartijnGR (0) PRO, 19 jaar geleden

Je achterruit verwarming gaat niet over de accu puur en alleen over je dynamo anders trekt hij je accu leeg, dus ik zou wat Daan zegt iig controleren...

Ronald10391 (0), 19 jaar geleden

Ik ga vanavond kijken, thanks

stefan11111 (0), 19 jaar geleden

het pollenfilter zit als je de motorkap open doet links boven en kun je er zo uitpakken en past maar op een manier ivm de schuine kant.
benzine filter onder de auto en de 2 aansluitingen moet je inknijpen en dan eraf trekken (voorzichtig) kan druk op zitten.
succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum