Peugeot 206: Foutcodes

Bouwjaar: 2000

Bij het uitlezen met mijn foutcodelezer verschijnen er op het scherm 3 foutcodes; 'P1327 Onbekende code','P0268 circuit injector cilinder 3', 'P0271 circuit injector cilinder 4' Het gaat over een benzinemotor 1124cc CHFXF

R.V Motors

Geplaatst door R.V Motors (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

9 Reacties

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

Welk merk bobine zit hier op.Wat is het beeld, maw. wat doet de motor? Het lijkt mij op een inductiestoring van het primaire deel van de bobine,die bedrading loopt samen met de bedrading van de injectoren in één bundeltje onder het inlaatspruitstuk door.

R.V Motors (0) PRO, 19 jaar geleden

de auto rijdt normaal zonder storingen, doch brande het diagnose lampje. Ik heb het geheugen uitgelezen met de foutcodelezer, en kwam tot bovenstaande foutcodes.

harry4203 (450) PRO, 19 jaar geleden

kans op bobine inderdaad erg groot, als dat niet helpt zou het ook heel goed een injector kunnen zijn. meestal als je de injectorrail demonteerd kun je wel zien dat er een is aangetast door vocht of iets dergelijks.
succes, harry

Averdonk (0) PRO, 19 jaar geleden

De 4 verlengers naar de bougies ook vervangen. 99 % kans dat het over is. Succes.

monteur7981 (0) PRO, 19 jaar geleden

hallo rudy,bij deze types [hfx]komt wels voor dat je een condensator moet monteren.stekkeraansluiting op poot 4 van de bobine ,zo dicht mogelijk bij bobine monteren.onderdeelnummer moet ik nakijken,kom ik nog op terug.

monteur7981 (0) PRO, 19 jaar geleden

onderdeelnummer condensator,6555k9 ,condensator zelf op massa monteren en de draad op poot 4 van de stekkeraansluiting van bobine, bij aan solderen.succes

destroyer (0) PRO, 19 jaar geleden

Springt de dagteller ook op nul ?

duikert (0) PRO, 18 jaar geleden

ik zou graag de echte oplossing willen weten, want ik heb zelf nu ook zo'n auto rond rijden
dus aub !!! wat is de oplossing

chaan (0) PRO, 18 jaar geleden

Code P1327 betekent "Cylinder 1 reference sensor". Controleer deze ook maar eens.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.