Peugeot 205: electrice voorramen

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1100

mijn electrice voor ramen willen niet meer open gaan ik heb de bedrading gecontroleert langs bijde kanten en heb met een multimeter de stroom gemeten en de motortjes krijgen stroom maar willen niet werken heb nieuwe motortjes gestoken maar wil nog steets niet werken terwijl de motortjes wel stroom krijgen.

miaggy

Geplaatst door miaggy (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 205? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

hellbat (0) PRO, 11 jaar geleden

Waarschijnlijk krijg je wel een plus ( Spanning) maar geen min, ( Waarmee je stroom krijgt). Waarschijnlijk dus massaprobleem.

miaggy (0), 11 jaar geleden

ok waar begin ik te zoeken ?

miaggy (0), 11 jaar geleden

waar is de massa aangesloten van de electriche ramen?

hellbat (0) PRO, 11 jaar geleden

Controleer op de schakelaar of je daar een min binnenkrijgt. Zijn de ramen er alletwee tegelijk mee gestopt ????, zoja, controleer de doorvoer in de linkse portier. ( Meest waarschijnlijk.)

miaggy (0), 11 jaar geleden

mijn ramen zijn alletwee tegelijk gestopt met werken ik heb de doorvoer aan de deuren langs bijde kanten gecontroleert en die zijn nog allemaal goed.

hellbat (0) PRO, 11 jaar geleden

Ik heb er helaas geen schema van, dus ik kan je niet verder helpen. Wellicht dat iemannd met specifieke Peugeot-kennis je verder kan helpen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 205 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum