Peugeot 306: Electrische Ramen

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9

Hallo, vanmorgen deden mijn electrische ramen het ineens niet meer. Ik heb ze alleen voor. Achter is gewoon draaien. Eerst dacht ik aan de zekering, maar daar mankeerde niets aan. Na een uurtje of 2 deedt het raam aan de bestuurderskant het wel ineens weer. Alleen die aan de passagierskant wil niet meer naar beneden. Ik heb hier niet eerder last van gehad en er zijn ook geen tekenen vooraf geweest dat er iets mis was. Weet iemand wat hier loos kan zijn? Moet ik naar de garage of kan ik het zelf oplossen? Graag hoor ik iets. Bij voorbaat dank.

Hewson

Geplaatst door Hewson (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 306? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Tinus84 (0), 17 jaar geleden

Heb ik ook gehad.
Kwaaltje bij de 306 is dat de kabels breken in de kabelboom tussen portier en auto zelf, dus zeg maar waar het scharniert. Het is een ramp om uit te vinden waar en in welke draad de kabelbreuk precies zit, maar toch succes...
Je kunt wel een kopietje van het elektrisch schema krijgen bij de Peugeot dealer als je het vrouwtje achter de balie lief aankijkt.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 306 of stel zelf een nieuwe vraag.