Peugeot Partner 2014: EOLYS bijvullen

Bouwjaar: 2014, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: DV6DTED, Motorinhoud (cc): 1560, Vermogen (kw): 68

Met alle gegevans (en dat zijn er heelwat) waarover ik beschik krijg ik geen absolute duidelijkheid omtrent het exacte product (en hoeveelheid daarvan!) dat ik moet kopen om dat EOLYS vatje bij te vullen. Het gaat over wit, groen of blauw (powerflex) ,maar ok over de inhoud (1l of 2,4l en dgl.Mijn merkgarage "denkt" dat het powerflex moet zijn (=blauw) met inhoud 2,4l, echter op het reservoir vind ik het label:1,07l ! de gegevans van de auto zijn:Partner tepee160cc HDI 68kw 27/6/2014 met motortype DV6DTED en DAM nummer 13536. Mijn lexia3 diagnosesoftware meld:1,02l totaal,0,317l restant.
Is er misschien een Peugeot kenner die dat zou kunnen uitklaren?
Met dank
Werner vernimmen

peugeotfan

Geplaatst door peugeotfan (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Partner? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

8 maanden geleden - harry4203

waarom kijk je dan niet even welke kleur aansluiting erop zit, dan weet je welke je nodig hebt.

check

Beste antwoord, geplaatst door

8 maanden geleden - peugeotfan

Ja,beste Harry,dat is het hem huist. Een telefoontje naar de merkgarage zei me na enig zoekwerk (nl het DAM nummer) dat het (hoogst)warschijnlijk BLAUW moet zijn (=powerflex) Terwijl ikzelf net naar dat tankje gekeken had waar een WITTE ansluiting zit. Maar wel de vertrekleiding op de tank. De eigenlijke vulleiding is natuurlijk niet te zien:daarvoor moet je dat tankje eerst demonteren. Heb ik dan onjuist gehandeld? Ook de inhoud van dat tankje is moeilijk:garage zei:2,4l terwijl op een label op de tank staat: vol: 1,07l. Ook mijn diagnose zegt:totale inhoud 1,02l;resterend vomume: 0,317l!! Echt wel vervelende sytuatie,niet?
Graag nog een reactie.
werner

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Partner of stel zelf een nieuwe vraag.