Peugeot 407 SW 2006: Expert gezocht voor stuur probleem 407sw

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: RFN, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 100

Hallo Allemaal,

Mijn auto een peugeot 407SW uit 2006 heeft een vervelend probleem. Bij rustig rijden is er een trilling in het stuur te voelen bij bochten die trilling is afkomstig van de stuurbekrachtiging het voelt alsof de banden wringen maar dat is niet zo. Is er iemand hier die veel over deze auto's weet en dit probleem herkent? Hoor het heel graag!

Mvg
Loic

lootje1992

Geplaatst door lootje1992 , lid sinds 1 jaar geleden

7 Reacties

Hans4040 PRO, 2 maanden geleden

Heeft het vervangen van de hogedruk leiding, een jaar geleden, geen resultaat gehad..?
En wat zei de dealer toen van dit probleem..?

lootje1992, 2 maanden geleden

Dat is nooit gelukt omdat de leiding niet leverbaar is.

lootje1992, 2 maanden geleden

De dealers van nu weten helaas bijna niets meer van auto's van het bouwjaar 2006 spijtig maar waar

Highway PRO, 2 maanden geleden

dit lijkt op lucht. waren lastig te ontluchten. Zoek in google eens op stuurbekrachtiging specialist. zit er wel een in de buurt.

lootje1992, 2 maanden geleden

Dat ga ik idd proberen! Dankjewel.

harry4203 PRO, 2 maanden geleden

zou eens kijken of die gemodificeerde leiding niet gebruikt te vinden is. en iets overvullen en goed ontluchten idd. ook goed controleren of het systeem niet ergens lekkage heeft waardoor ie lucht kan aanzuigen.

lootje1992, 2 maanden geleden

Dank voor je reactie harry 4203, heeft u een garage? Zou u er eens naar willen/kunnen kijken? Het ontluchten van deze systemen schijnt een vak apart te zijn.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 407 SW of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.