Peugeot 307: foutcode ABS susteem

Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 HDI

We hebben van een Peugeot 307 de ABS pomp vervangen omdat deze defect was (hoofdzekering was doorgebrand en na aansturen van de pomp via de computer was een krakend geluid in de pomp te horen). Na montage van de nieuwe pomp en ontluchting van het systeem staat er ABS/remstoring in het display van de auto. De volgende fout wordt bij uitlezen weeregegeven: "afst.lading regeleenheid" (1613 afst.lading regeleenheid, configuratie niet uitgevoerd). Iemand enig idee wat dit kan zijn? Ik bedank alvast voor een antwoord.

kamalimba

Geplaatst door kamalimba (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

PEUGEOT TR (0) PRO, 15 jaar geleden

een nieuwe pomp moet geconfigureerd worden naar de auto d.w.z. oa bandenmaat en dergelijke programmeren,

kamalimba (0) PRO, 15 jaar geleden

De ABS pomp moest idd geprogrameerd worden. Dit kon niet met onze Texa kast en hebben we dus bij Peugeot laten doen. We hadden ook nog een storing in de sensor rechtsachter; dit werd veroorzaakt door roest tussen de bevestiging van de sensor waardoor deze verder van de schijf is komen te staan. (tijdens het rijden boven de 70 km/h sprong de waarde ineens op 634 km/h). Roest weggehaald en probleem opgelost!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.