Peugeot 307: Gaspedaal 307 2.0xsi blijft soms hangen

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 xsi 16v

Mensen!
Ik ben sinds 2 weken trotse eigenaar van een prachtige 307 in de meest luxe uitvoering.
Nou ben ik achter een klein minpuntje gekomen, namelijk dat het gaspedaal nog wel eens wil blijven hangen. Dan blijft hij bij ongeveer 2000 toeren draaien, wat nogal eens voor gehos wil zorgen tijdens het schakelen. Zodra ik met mijn voet het pedaal van achter naar me toe trek valt ie meteen netjes naar stationair toerental. Het is een elektronisch gaspedaal. I'll heb zelf ook best al even lopen dokteren, en ben van mening dat het euvel in ieder geval moet zitten in het pedaal zelf, aangezien ik het wel terug kan trekken en dan het probleem weg is. Iemand misschien een idee?
Hartelijk dank!
Robert

Robert307

Geplaatst door Robert307 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

hans4074 (0) PRO, 12 jaar geleden

Eigenlijk een onbekent probleem. Is het toevallig niet een losse vloermat die omhoog geschoven is en waar het pedaal dan achter blijft hangen? Het complete electrisch gaspedaal is vrij simpel los te maken/te demonteren (3 moertjes) en stekkertje los. Zou je eens kunnen doen om beter te kunnen bekijken of er wellicht iets van een groter stuk vuil tussen is gevallen. Smeren zou ik persoonlijk NIET aan beginnen! Dan kun je beter naar een ander pedaal op zoek gaan.

Robert307 (0), 12 jaar geleden

Nee, het zit echt in het pedaal zelf.. Heb 'm er ook al een keer af gehaald omdat ik inderdaad ook dacht dat er troep tussen zou zijn gekomen, maar dit was niet het geval. Raar.....

primera p11 (0), 12 jaar geleden

Terug naar de garage waar je de auto gekocht hebt en laten maken.
Geen proefrit gemaakt,dan was dit wel opgevallen denk ik.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum