Peugeot 206: gaspedaal gaat trillen

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.o gti

gaspedaal gaat trillen als ik boven de 100 km rij het eerste stukje als ik hem in trap trilt ie en als k hem verder in trap trilt ie niet meer wat kan dit zijn?

klaasd

Geplaatst door klaasd (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

hans4074 (0) PRO, 14 jaar geleden

Ligt de buitenkabel van de gaskabel nergens tegenaan wat de trilling door kan geven? Is het een originele kabel of is de kabel onlangs vervangen voor een imitatie exemplaar zonder nylon binnenmantel ?

klaasd (0), 14 jaar geleden

k zal even kijken morgen of de kabel ergens tegenaan loopt het is als het goed is nog een originele kabel, k heb de auto nu zelf 8 maanden

klaasd (0), 14 jaar geleden

me auto was vandaag bij de garage voor nieuwe koppelingskabel want de koppeling bleef hangen en net mee gereden nu is de trilling van het gaspedaal ook opeens weg dus denk toch dat ie ergens tegenaan zat bij die garage wisten ze me niet te vertellen wat die trilling was dus is het probleem nu als goed is opgelopst vriendelijk bedankt hans!

hans4074 (0) PRO, 14 jaar geleden

Hopen dat het opgelost is ......en blijft. Bedankt voor je reactie.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum