Peugeot Partner: Geluid Bij Accelereren (fluit) Afkomstig Van Hogedruk Brandstof

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0 HDI

Ls.

Siemens brandstof systeem, 1920cg=artikel nr pomp.

Bij deze Partner HDI ( 73724 km) is er een zachte fluit te horen vanuit het hoge druk brandstof gedeelte, bij het accelereren. Dit is door ons nu enkele keren onderzocht en is volgens de technici NIET van de turbo. Onze klant had hiervoor ook een partner hdi, met hetzelfde artikel nr als hogedruk pomp, en die deed dat absoluut niet.

We overwegen de pomp dan maar te vervangen, alleen deze kost 735 excl. Is er iemand die misschien nog een tip heeft?

alvast bedankt!

wkhoek

Geplaatst door wkhoek (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Partner? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

hans4074 (0) PRO, 16 jaar geleden

Zijn er al onderdelen vernieuwd? Misschien de 5 hoge druk leidingen nog eens vernieuwen alvorens de pomp te gaan vervangen.

oldtimer (0) PRO, 16 jaar geleden

Ergens in mijn achterhoofd rinkelt er iets, een soort van deja fu . alsof ik het al eens had meegemaakt, volgens mij is er iets van, laat de dichtsbijzijnde dealer eens in infoflash kijken op chassisnummer.Volgens mij was er iets met de brandstofgallerij.

wkhoek (0) PRO, 16 jaar geleden

Info flashes had ik al gechecked. Is geen van. Leidingen kunnen we nog proberen, maar heb jij (hans) dit al eens meegemaakt dan?

hans4074 (0) PRO, 16 jaar geleden

[quote=wkhoek]Info flashes had ik al gechecked. Is geen van. Leidingen kunnen we nog proberen, maar heb jij (hans) dit al eens meegemaakt dan?[/quote]
Nee, k'heb dit zelf nog niet gehad, maar zat het en beetje te vergelijken met bijv. een waterleiding waar iets van een braampje in zou kunnen zitten en gaat fluiten!? Het leek me het proberen waard gezien de geringe kosten t.o.v. een nieuwe pomp.

harry4203 (465) PRO, 16 jaar geleden

ik weet niet of hier een pomp op zit met een zgn uitschakelbare derde plunjer, maar als dat zo is schijnen deze ook een fluitend bijgeluid te kunnen veroorzaken.

oldtimer (0) PRO, 16 jaar geleden

'kWeet het ondertussen zeker, wij hebben toen op advies van techsupport de gallerij vervangen, was ondertussen ook gewijzigd en vloog toen gelijk in backorder.

wkhoek (0) PRO, 16 jaar geleden

Ik zal eea eens overleggen met de heren technici.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Partner of stel zelf een nieuwe vraag.