Peugeot 206: Handrem

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine

Hallo,

Ik wil net wegrijden en haal de handrem eraf. Plots kan ik hem verder omhoog trekken dan normaal en dit ging ook heel soepel. Ik zet de auto in zijn achteruit en toen kon ik niet goed achter rijden.(het was net of ik ergens overheen reed of overhen moest rijden) Mijn rechterachter kant trok omhoog. Toen ik ben gaan kijken, en iemand het stuur overnam, zag ik dat het wiel soort van blokkeerde. Even met de handrem op en neer gegaan. Even wat meer gas gegeven en toen ging het goed. Mijn idee was dat het remmen ook anders was..bij het parkeren deed de handrem nog zo vreemd dus heb hem maar in de versnelling afgezet...Is het gevaarlijk om zo te rijden en weet iemand zo wat het probleem kan zijn. Morgen anders even met de garage contact opnemen..baal baal.

Andre en Christien

Geplaatst door Andre en Christien (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

306 cabrio (0) PRO, 14 jaar geleden

De remvoering is losgekomen! Beste om niet ermee te rijden, wiel kan blokkeren onder het rijden.

Andre en Christien (0), 14 jaar geleden

Dat is dus zeker? Dit is het probleem bij deze klachten? Kan de wagen wel naar de garage worden gebracht of hoe moet ik het zien? En is het een duur plaatje om hem te laten maken? Altijd prettig om vooraf te weten. Alvast bedankt voor je snelle reactie.

moderator (0) PRO, 14 jaar geleden

Voor een kostenbegroting: www.mijngarage.nl

306 cabrio (0) PRO, 14 jaar geleden

Ja is zeker! je kan er voorzichtig mee rijden, eerst trommel eraf en de losse voering erafhalen. Remvoering wordt meestal in combinatie met remcilinders vervangen. Oorzaak van het loslaten is vaak ook een lekke remcilinder. Kosten dacht ik zo 350 tot 400 euro.

Andre en Christien (0), 14 jaar geleden

Oke dank je wel voor je antwoord. Ik ga morgen maar gelijk bellen.

Andre en Christien (0), 14 jaar geleden

Oke dank je wel voor je antwoord. Ik ga morgen maar gelijk bellen.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.