Peugeot 607: hints bij melding "defect remsysteem" a.u.b.

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.2 HDI

Er klinkt al maanden een dreun/brom van enkele seconden bij het (weg)rijden op lage snelheid, met een trilling door het rempedaal. In display verschijnt sinds enkel dagen "remsysteem defect". Het remmen heeft echter nooit problemen gegeven. Vermoedelijk een electronische storing, maar een mechanische oorzaak is vanwege het geconstateerde geluid en trilling niet uit te sluiten. De auto wordt in de garage onderzocht, echter kunnen ze de oorzaak niet vinden. Hoe langer ze zoeken hoe meer omzet ik mis uit het taxivervoer. Graag hints wat de oorzaak zou kunnen zijn.

taxidriver

Geplaatst door taxidriver (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 607? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

oldtimer (0) PRO, 16 jaar geleden

Kijk eens bij het langzaam wegrijden naar het signaal van de wielsensoren, ik heb het idee dat er één een beetje later begint waardoor de esp even ingrijpt.Maar als er een storingsmelding is moet dat bij het uitlezen tevoorschijn komen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 607 of stel zelf een nieuwe vraag.