Peugeot 307: hoe maak ik de airbag op het stuur los? claxon defect!

Bouwjaar: 2003, Motorcode: 2.0-16v

ik moet heel hard drukken op een speciale plek op het stuur voordat de claxon het doet.hoe krijg ik de airbag er af om er bij te kunnen zonder dat de luchtzak mij om de oren spuit?..weet iemand dit? of heb je het zelf eens gedaan?

henksuper

Geplaatst door henksuper (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

206gti (0) PRO, 16 jaar geleden

[quote=henksuper]ik moet heel hard drukken op een speciale plek op het stuur voordat de claxon het doet.hoe krijg ik de airbag er af om er bij te kunnen zonder dat de luchtzak mij om de oren spuit?..weet iemand dit? of heb je het zelf eens gedaan?[/quote]
Aan de zijkant van het stuur zitten 2 gaten (links en rechts). Als je daar op de juiste manier een schroevendraaier insteekt en de veer indrukt dan komt de airbag los. Maar pas op en laat vooral het contact uit. Als je het niet vertrouwd even door de dealer laten doen. Monteurs doen dit geintje vaker.

Richard9710 (0), 16 jaar geleden

Haal in ieder geval de accupool los en wacht daarna een kwartier voor je aan de gang gaat.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum