Peugeot 307 hdi 110 pk: houd in ,geen vermogen

Bouwjaar: 2003

auto houd in,slaat mangs af geen vermogen,auto uitgelezen storing funtie controle hoge druk dieselbrandstofdruk.te weinig druk.hoge druk brandstofpomp en sensor brandstofdruk is ook vervangen,maar geen resultaat gekregen.groetjes henk

monteur7981

Geplaatst door monteur7981 (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

harry4203 (530) PRO, 19 jaar geleden

lagedrukpomp in de tank ook goed? (als die erin zit, is systeem afhankelijk)

Oxo8322 (0) PRO, 19 jaar geleden

Als je niet bij een dealer werkt neem dan even contact op met een dealer
Hier is dacht ik een mededeling van.
ik dacht (266W00K1)
dit gaat over
drukdaling in de brandstofgalerij (rail).

mmtje (0) PRO, 19 jaar geleden

motor stationair laten draaien retourslangen van verstuivers halen en van iedere verstuiver de retour brandstof opvangen en deze hoeveelheden onderling vergelijken, komt namelijk wel voor dat de verstuivers inwendig te veel lekkage hebben waardoor ook deze storing,klacht optreedt (klacht omschrijving, vaak bij laag toerental en dan stevig doortrekken stilvallen van de motor waarna deze bij stilstaande wagen weer gewoon te starten is.)

monteur7981 (0) PRO, 19 jaar geleden

heren,ik heb alle verstuivers vervangen maar niets geholpen het probleem blijft nog zelfde,wie heeft een andere oplossingen.

greefje (0) PRO, 19 jaar geleden

De druksensor in de galerij wil wel eens een verkeerd signaal geven. Misschien kun je met meting gegevens dit eens controleren. Zit er misschien ook slijpsel in het brandstoffilter?

wkhoek (0) PRO, 19 jaar geleden

wat is de km stand?? wij hebben ook de hogedruk pomp al enkele keren defect gehad. met ongeveer het zelfde storingsbeeld. inderdaad zou er dan slijpsel in het brandstof filter huis moeten zitten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.