Peugeot Peugeot 206 SW : Imperiaal voor Peugeot 206 5 deurs

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine

Ik heb een Peugeot 206 SW/ 5 deurs / met dakdragers .
Ik kan van iemand een imperiaal gebruiken die geschikt is voor een Peugeot 206 / 5 deurs / zonder dakdrager .
Weet iemand of ik deze originele Peugeot imperial voor de 206 zonder dakdrager kan gebruiken voor de Peugeot 206 met dakdrager ?

Alvast bedankt ,

René

René Xavier

Geplaatst door René Xavier (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

hans4074 (0) PRO, 12 jaar geleden

ORIGINELE (peugeot) imperiaal voor 206???? Volgens mij zijn er origineel ALLEEN (dwars) dakdragers te leveren voor 206 / 5 deurs. De bevestigingspunten hiervoor zitten aan de onderzijde van de dakrand verstopt tussen bovenzijde portierrubbers. Schroefdraadgaten hiervoor zijn in ongebruikte toestand voorzien van een plakkertje.
Voor de SW uitvoering (met dakrails) komen dwars-dakdragers gemonteerd om de dakrails.
Zowel bij 5 deurs als SW uitvoering in dat geval geschikt voor dakkoffer.
Mocht het echt om een (niet peugeot-originele) imperiaal voor 5 deurs uitvoering gaan, dan kun je in ieder geval even kijken of de genoemde bevestigs-punten boven de portieren er zitten bij een SW, en dan zal het waarschijnlijk nog niet passen vanwege de hoogte van de originele dakrails op de SW.

René Xavier (0), 12 jaar geleden

[quote=hans4074]ORIGINELE (peugeot) imperiaal voor 206???? Volgens mij zijn er origineel ALLEEN (dwars) dakdragers te leveren voor 206 / 5 deurs. De bevestigingspunten hiervoor zitten aan de onderzijde van de dakrand verstopt tussen bovenzijde portierrubbers. Schroefdraadgaten hiervoor zijn in ongebruikte toestand voorzien van een plakkertje.
Voor de SW uitvoering (met dakrails) komen dwars-dakdragers gemonteerd om de dakrails.
Zowel bij 5 deurs als SW uitvoering in dat geval geschikt voor dakkoffer.
Mocht het echt om een (niet peugeot-originele) imperiaal voor 5 deurs uitvoering gaan, dan kun je in ieder geval even kijken of de genoemde bevestigs-punten boven de portieren er zitten bij een SW, en dan zal het waarschijnlijk nog niet passen vanwege de hoogte van de originele dakrails op de SW.[/quote]
Hoi Hans,
Geweldig !
Dank voor je info .

gr

René

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.